General

Today is 09.09.09

Wednesday, September 09, 2009

Today is 09.09.09
Merangkap Hari Radio Malaysia
Saya tahu pun sebab terbuka radio Era semalam.
(kalau tak jangan harap saya tahu ;p)
Apa pun hari ni saya akan:

  • Berkampung di rumah emak selama 2 hari (En. Nazir dah bertolak balik kampung nak ambil stok kerepek)
  • Membatalkan jemputan berbuka puasa di Hotel Thistle kerana tak ada transport nak ke sana lagi pun saya memang tak bercadang nak pergi
  • Menyiapkan kad hari raya yang nak dihantar ke government agencies and customers
  • Will be updated
  • Will be updated
post signature

You Might Also Like

10 Th♥ught (s)

  1. Mummy Dasy>>dun worry..on d way nk gi shopping tu..hehehe

    ReplyDelete
  2. cantikkan kak date hari ni... hajar pun baru perasan pagi tadi masa nak tulis kat white board...

    ReplyDelete
  3. hajarus>>a'ah tp xde org kawinkn?hehehehe

    ReplyDelete
  4. kalau dpt bersalin tarikh ni best gak kan!!! arissa lahir 080108.. huhuhu...

    ReplyDelete
  5. mamazana>>a'ah la mamazana..snang tu nk ingt tarikhnye.. cntik la tarikh lahir arissa..

    ReplyDelete
  6. hernee, hotel thistle ni dulu hotel hayatt kan? tukr nama ke, tkr tmpt?....best kan tarikh ni...kalau kene jatuh hari sabtu or ahad, mesti ramai yg pilih tuk majlis bersejarah

    ReplyDelete
  7. Siti @ nurie>>siti a'ah..dulu hyatt..dh tukar mngment..tmpt yg same..

    ReplyDelete
  8. ZARA 札拉>>kamu tipu akak di blog..hehehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!