Open House Hari Raya

Aktiviti Beraya/ Open House Hujung Minggu

Friday, October 02, 2009

  • Open House Sure NZ Cafe - 03 Oktober 2009, 3 - 10pm @ Taman Desa Tebrau.
Tak pergi kot, kami ada agenda lain siang dan malam. Jauh la..
  • Open House Jiran (Pengerusi Ahli Mesyuarat Tingkap ;p) - 03 Oktober 2009, 8-11pm @ Pangsapuri Seri Mengkuang.
Dekat sepelaung.. confirm kami datang..
  • Open House Apong Kawan En. Nazir - 03 Oktober 2009, 8-11pm @ Kampung Mengkuang.
Musti pergi..
  • Open House Kawan En. Nazir - 04 Oktober 2009, 8-11pm @ Benut.
Jauh lagi.. En. Nazir kerja siang balik malam, confirm tak sempat..



Maka weekend ni kami hanya menadah perut di rumah kawan-kawan yang buat open house. Rezeki, alhamdulillah. Malam ni pun masih beraya di rumah kawan En. Nazir.

Ada lagi jemputan, malas nak type. Teringin nak ke rumah Mimi, tapi macam tak berkesempatan je.

Open house kami? Belum ada rancangan. Tapi kalau kawan-kawan nak ke rumah make sure bagitahu awal-awal, sekurang tak datang makan kuih raya saja.


post signature

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!