Frenz

Cerita Semalam Yang Pending

Tuesday, October 20, 2009


Lunch semalam tak tahu kenapa kami special sangat, meja kami siap ada bunga2 segar ni. Cheh~ perasan sebenarnya. Kebetulan order awl jadi dia orang sediakan makanan kat meja berbunga ni.



Cuba tengok apa beza pinggan saya dengan 3 pinggan lagi tu (Zaza, Siti & Ita)??? Bezanya, Kak Her.nee kuat makan. Pinggan licin. Semuanya dibedal, yang tinggal cuma tangkai cili padi tu je. Budak bertiga ni ada ke tak makan daun bawang tu. Kan ke sedap.

Dasar hair.knee kuat makan :)

Sekian~


post signature

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. mmg kuat makan pun..di amna2 je..kikiki

    *jgn lupakan siput sedut & ikan keli..kekeke

    ReplyDelete
  2. bunga_angkasa>>tp "i'm not sakau" tau..hehehehe

    ikn keli sgt sdap plus siput sdut my mum's not ur mom..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!