Bual Kosong

Hand Phone Tertinggal

Friday, October 09, 2009

Pagi tadi charge hand phone di ruang tamu dengan harapan before ke office saya terus capai hand phone dan keluar.

Masa dah keluar terus buat tak tahu. Dah sampai office baru sedar hand phone saya tertinggal. Aduhai. Cuai betul.

Terus call En. Nazir di rumah bagitau hand phone tertinggal. Biar dia jadi operator saya hari ni. Kot la ada yang sms, saya balas petang lah ya.

Saya dah bagitau officemate awal2. Kalau nak cari saya jangan call hand phone.

Ada ke orang nak cari saya???

Hehehehe~



post signature

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. kalau kene hubby siti, dia terus silent phone siti tu...ha ha ha....

    ReplyDelete
  2. Siti @ nurie>>hehehe..ni xtau la ape jd kt umah tu..

    ReplyDelete
  3. ZARA 札拉>>hehehe..klau ade cri en. nazir dulu la..hehehe

    ReplyDelete
  4. atty's>>hehehe..prasan glamer lak kang..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!