Frenz Birthday

Happy 28th Birthday Che' Tom

Monday, October 19, 2009


Happy 28th Birthday Che' Tom

Hari ni pulak birthday seorang lagi BFF saya Nor.zurairah Ro.zali atau lebih mesra dengan panggilan Kak Tam @ Che' Tom. Dah lama tak jumpa dia since my wedding last year. Kalau jodoh berpanjangan dengan Andak, maka saya dan En. Nazir akan menjadi Pakcik dan Makcik mereka. Kecilnya dunia. Pusing2 kat situ juga.

To Che' Tom;
Semoga panjang umur ya (apasal la my wish semua sama je ek???) hehehe~ Semoga cepat2 naik pelamin dengan Andak. Makcik tunggu 101010 ok (aeh, dah bahasakan diri makcik tu). Jangan tak jadi, pakcik makcik Andak dah tanya tu hehehe~ Jangan lupa makcik and pakcik yo. Balik JB meh lepak rumah makcik~


post signature

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. Happy B'day K.Tam.... semoga diberkati selalu hendaknye...
    chelong akunye statement mmg selalu sama hahaha xdak idea ah

    ReplyDelete
  2. Mummy Dasy>>tau xpe..itu je le smpai ke tua..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!