Family's Birthday

Happy 50th Birthday To Ayah

Saturday, October 10, 2009



Happy Birthday Ayah!


Hari ni birthday ayah saya, En. Sam.shudin Yah.ya yang ke 50 tahun. Dah tua dah kan. ;p Hari ni juga birthday Pak Long saya, En. Abd. Ja.lil Yah.ya yang ke berapa pun saya tak ingat.hehehe~

To Ayah,

Semoga ayah dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki. Semoga ayah diberkati oleh Allah dan semoga keluarga kita bahagia selalu. We love you so much.

To Pak Long,

Sama juga, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Bersedialah untuk mendapat menantu tak lama lagi ;p


Salam Sayang daripada,

~Anakanda Hernee & Nazir~



post signature

You Might Also Like

14 Th♥ught (s)

  1. selamat ulang tahun buat ayahmu kak~

    =)

    muda lagi woot~

    beza 2 tahun je dari Abahku~

    ReplyDelete
  2. selamat ulang tahun buat abah akak...tak jauh umur abah akak gan ayah owg....

    ttibe je rindu kat ayah,sejak raya ni blom ade jumpa die lg!!!

    ReplyDelete
  3. salam kak..arini brthday ayah sy gak.. =)

    ReplyDelete
  4. epi 50th bday pakcik...

    moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki....

    ReplyDelete
  5. YatieJay>>hahaha..dh tua dh tu..die kawin awl..hehe

    ReplyDelete
  6. tentang diriku>>tq jijah..alo lo ciannye..contact2 la abhnye..

    ReplyDelete
  7. nadrahfihil>>wah..b'day ayh kte same ek..

    ReplyDelete
  8. happy b'day to both of them... semoga panjang umur, murah rezeki & drahmati selalu

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Lahir pakcik! wahh.. lama betul tak singgah sini..

    ReplyDelete
  10. Umi Nawfal>>tq kak..

    2 la dh smbong aeh x snggah cni..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!