Blogger

Jom Kenal Dengan Mama Khalish :)

Friday, October 23, 2009


[abaikan header yang lebih kurang sama tu ye.. sebab yang buatnya orang yang sama ;p]


Siapa Mama Khalish ni?

Dia ni makcik saya. Adik bongsu ayah. Seorang cikgu di SK Kangkar Tebrau, JB. Tak tahu apa mimpi tiba2 dia sms saya bagitau dia dah berjaya buat blog. Dulu saya pernah juga suruh dia buat blog tapi dia kata busy dengan kerja, anak, study tu yang dia malas tu :) Maybe dia nak share projek decoupage dia tu kot.

Harap2 berupdate selalu blog tu nanti :p

Apa pun harap kawan2 sudi jengah blog Makcu saya ni ya :)



post signature

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. salam.....tengah menjengah blog beliau dan memberi salam...

    ReplyDelete
  2. salam hernee....insyaAllah akak selalu ler melawat blog makcu tuh..heheh lama tak dengar berita kawan2 sekolah...

    ReplyDelete
  3. Alimaz-Kembara Terasing>>salam..tq aeh..

    ReplyDelete
  4. afrina zamani>>tq kak..org dh bgtau die yg akak pn blogging gak..keep in touch k..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!