Hobbies

Jom Menjahit

Wednesday, October 28, 2009



Sewing kit cenonit ni saya beli kat Giant hari tu RM5 ++ je. Konon2nya semangat nak menjahit manik2. Sampai sekarang masih belum guna lagi.

Seriuosly memang ada niat nak belajar jahit manik2 kat baju dengan lebih mendalam chewah~ Manalah tahu kalau2 dah expert nanti, bolehlah saya ambil upah jahit manik kan. Sekarang ni masih belajar sikit2. Kalau yang simple2 tu setakat ni tak ada masalah dah try kat baju sendiri.

Semoga niat suci murni nak belajar jahit manik ni terlaksana.. amin2 :)


post signature

You Might Also Like

10 Th♥ught (s)

  1. jahit lah...tp nak igtkan...
    jgn lupa beli jarum tuk jahit manik...
    Selamat menjahit...

    ReplyDelete
  2. boleh tempah untuk raya nnti..ekekeke

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. ha ni dah boleh antar dah ni..selamat menjahit.

    ReplyDelete
  5. Mummy Pink>>hehehehe..akn aku usahakn..

    ReplyDelete
  6. sama ngn siti...smmgt tu ada, tapi bila nak buat tu, terus ilang...ha ha ha

    ReplyDelete
  7. Siti @ nurie>>hehehe..satu kapal kte siti..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!