Bual Kosong

Lepak Di Rumah Cdot

Tuesday, October 20, 2009

Cerita lama yang di peram sampai jadi jeruk.

Malas nak cerita panjang lebar.

Last week masa En. Nazir kerja malam, saya adalah melepak di rumah Cdot. Boring yang teramat sangat di rumah. Before tu minta permission dari ketua keluarga ya. Tak boleh keluar rumah sesuka hati. Berdosa tau. Kata nak jadi isteri solehah :)

Si tuan rumah and her beloved adik, tak habis2 ajak bergosip. Penat bergosip Cdot dengan hati yang mulia lagi rajin menggoreng ayam untuk tetamu kehormat dia ni.

Dan hasilnya.. Ayamas versi Cdot..




Adakah ayamas ini mirip kaler tukang gorengnya??? hehehe~ Ampun Cdot. Apa pun thanks la walaupun rasa macam ayam dah tak sihat tapi habisku bedal.

Tiba-tiba Cdot ke dapur lagi.

Dan terhasillah Ayamas versi Apek. Cerah sikit mata tengok hehehe~



Cdot bagi keropok binbin Jagung tu. Ala keropok masa kecik2 dulu tu satu seposen. Penat google tak jumpa gambar keropok binbin. Dah lama tak makan. Sedapnya keropok binbin.

Mamat ni tak habis2 nak sentap. Lepas tu datang ngengada dia nak berputing2 pulak. Macam ni memang reject jadi menantu hehehe~



Kasha jangan merajuk aeh, apa pun Kasha tetap dihati Che' Long. Sekali sekala skandal dengan budak kecik. Boleh tak Mummy????? Tetiba panggil Cdot Mummny aeh :)

Dah penat bergosip, haruslah tetamu dihantar balik. Oh ye, Cdot ambil saya malam tu. Tetamu yang demand. Ibu ikut hantar saya balik coz dia nak tengok rumah saya. Tak pernah datang katakan.

Sekejap je dia orang singgah. Lepas dia orang balik saya pun gedebus atas katil. Time to sleep~


post signature

You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. Mummy Dasy>>hahahaha..die yg nk ajk aku lpak..haruslah aku demand..die dh sms ko x long bgtau ape2..

    ReplyDelete
  2. lapar lah pulak~

    nak ayam~

    ku plak masih berpantang~

    ReplyDelete
  3. ZARA 札拉>>hehehe..dlm pntg ye..sabo aeh..

    ReplyDelete
  4. c.ney pun slalu ngata aku camtu, long....dia ckp ayam gorng pun ikut kulit tuan yg goreng hek...sib baik aku masak nasik xmcm tuh...

    ReplyDelete
  5. eeeeeee isap putingggggg.
    ekeke.
    ada anak sdare belah hubby..
    puting ada sampai 4-5..
    sume penuh dia pegang nk g memana

    ReplyDelete
  6. ::cdot the dot::>>klau msk ns cam tu..jwb nye tnggl 3 jumaat je la..hehehe

    ReplyDelete
  7. vagg>>die ni tpngaruh ngn adik kcik die..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!