Frenz

Lunch @ Kenny Rogers

Thursday, October 29, 2009

As mentioned is this entry lunch kami di sponsored oleh our big boss at Kenny Rogers JJ Bukit Indah.



Ini dia, our beloved boss Captain Chong Lai Poo. Thanks Capt! Kenyang betul perut saya ni. Rasa macam nak terkeluar balik pun ada.

Rombongan cik kiah kami seramai 7 orang. Muat2 betul masuk dalam Serena boss.

Order makan untuk family package punya. Senangkan dan cepat.


Ni masa on the way and masa tunggu makanan. Perut lapar gila rasa macam nak cekik orang sebelah je masa tunggu makanan ;)


Makan tak ingat dunia. Maybe sebab lapar sangat. Sudahnya kepala pusing rasa macam nak balik rumah terus je hahahaha~ Dah la makan free lepas tu suka suki nak balik rumah ye. Pak Sam belum ada share kat company tu oi~



Ni action je lebih tau. Tak makan habis pun. Lakonan semata2. Serious tak tipu ;p

Sementara tunggu Capt ke gents, kami pun snap2 lagi la. Jakun sungguh mengalahkan pelancong dari Kemboja yang 1st time sampai JJ hahahaha~



post signature

You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. nyam..nyam... makan lagi.. bestnyer...

    ReplyDelete
  2. hajarus>>hakikatnye kak hernee mmg kuat mkn..hahaha

    ReplyDelete
  3. errr.. cam rugi jek tak abis makan??? :p

    ReplyDelete
  4. Umi Nawfal>>kak x abis mkn sandwich je..yg lain licin..hahahaha

    ReplyDelete
  5. kekeke..baru nak ckp mcm tourist..hehehe

    ReplyDelete
  6. fauzi-maya>.sib baik ngaku dulu ek..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!