Frenz

Majlis Cukur Jambul Rayyan

Saturday, October 31, 2009

Majlis ni mula pukul 2, tapi saya terlepas keretapi jadinya sampai lambat sikitlah dalam pukul 2.30pm ;) Masa sampai tu makcik2 dah start berzanji.
Baby yang dicukur itu..

Rayyan Aqasha Hiew


Mummy tengah kendung Ean. Nak tunggu nenek2 tu cukur jambulnya. Jangan tercukur rambut Mummy udah ler ;p




Cup cake yang jadi rebutan anak2 buah Cdot. Masing2 tunjuk perasaan bila tak dapat cup cake buatan Kak Siti ni.


Pengakuan ikhlas Ayuni pada Che' Long..

"Che'Long2.. kakak suka Che' Long..kakak nak duduk ngan Che' Long"

Haaaa.. meleleh taik telinga Mummy dengar hehehehehe~ Acu pun sama gak. Rasa sia2 jaga Yuyun selama ni sebab Yuyun pilih Che Long hahaha~



Si Anna ni datang lambat. Nasiblah tak dapat goodie bag ;) Dia sibuk nak gi majlis kahwin adik kawan dia kat Puteri Harbour.

Dalam pukul 4 lebih saya dan Anna bergerak balik. Tak sempat nak tolong banyak2 cuma sempat tolong hantar pinggan mangkuk kotor ke dapur je. Tu pun satu trip je hehehe~ Yang lain tugas mak pengantin ye, makcik Cdot~

Esok makcik ni dah nak balik KL. Dah habis tempoh cuti bersalin. Rindu dengan Kashah nanti. Tadi masa nak balik dia tak nak tegur saya daaa.. Dia buat jual mahal. Sampai hati Kashah tau~








post signature

You Might Also Like

3 Th♥ught (s)

  1. cdot kt sume org die kasi ucapan salam perantau..hahah!tomeynye si rayyan ni..=)..

    ReplyDelete
  2. ~hannaicha~>hehehehe..di brat ati nk blik kl tu..hehehe

    abg rayyan lg ensem..tp jgn ngurat aeh..nti mak angkt die mrh..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!