Blog

Mem'back up' Blog

Tuesday, October 06, 2009


Saya baru saja mem'back up' blog Hernee Nazir Life ni ke wordpress. Saja-saja macam dah tak ada kerja lagi nak buat.

Hari ni, En. Nazir dah membantutkan mood saya nak update blog.

Kenapa?

Sebab dia dah terlupa password memory card hand phone dia. Sejak bila ber'password2' agaknya, saya pun tak tahu.

Apa kaitannya?

Gambar-gambar yang saya nak upload ada dalam memory card dia tu. huhuhu~ Sayang wooo. Kawan-kawan, doakan ingatan En. Nazir pulih cepat ya.



post signature

You Might Also Like

4 Th♥ught (s)

  1. ZARA 札拉>>die dh migrain tu nk ingt blik..hehehe

    ReplyDelete
  2. ish ish ish org selalu pompuan yg ilang ingatan labih awal sbb neran nak beranak ini lelaki.... tapi aku nasib baik passworrd laki aku bg kat aku tp dpt aku luper habis semua harta benda ilang coz dia pun ilang ingatan gak

    ReplyDelete
  3. Mummy Dasy>>aku xtau pn zmn bile die ltak pswd..kalo tau aku tukng ingt..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!