Me

Oh My Saviour..

Wednesday, October 07, 2009

..oh Origlo White Cafe


Pagi tadi my boss ada meeting dengan customer. Awal-awal dia dah pesan suruh inform Tea Lady untuk prepare coffee. Tiba-tiba saya hilang ingatan sekejap, terlupa nak bagitau Tea Lady. Bila call dia tak ada ke klinik.

Terus saja saya teringat isi hamper hari raya yang saya dapat hari tu. Ada white coffee 3 in 1 tapi jenama entah apa-apa entah Origlo???? Saya yang tak pernah dengar ke saya yang memang tak ambil tahu pasal coffee ni ek? Lantaklah. Terus saya bancuh 6 cawan. Rasa??? Entahlah sebagai manusia yang tak gemar anak beranak coffee ni saya tak tahu apakah rasa coffee yang paling kaw2. Saya hentam keromo je tadi. Asal ada rasa manis dan pahit2 sikit ok la tu kot. Pening kepala merasa air tu tadi.


Dah siap buat air terus hantar ke meeting room.

Dalam hati saya,

Janganlah apa-apa terjadi pada dia orang ni ;p

Saya rasa bau coffee melekat pada saya. Perasaan saya je agaknya tu kan. Kata orang kalau dah tak suka memang macam tu hehehehehe~



post signature

You Might Also Like

3 Th♥ught (s)

  1. kty pun takleh minum,.kalo minum..mulalah .rasa dunia nak terbalik .lintang pukang bagai ..

    ReplyDelete
  2. kty pun takleh minum,.kalo minum..mulalah .rasa dunia nak terbalik .lintang pukang bagai ..

    ReplyDelete
  3. atty's>>hehehehe..satu kpl la kte ek..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!