Family

Open House Makcu

Thursday, October 01, 2009

Open house untuk anak beranak aje. Memandangkan Makcu bakal ibuk dengan kelas lepas raya ni, jadi dia jemput anak beranak ke rumah sambil beraya. Mak, tak nak pergi. Jadi Ana dan Ayu kena teman mak di rumah.

Menu yang ada, mee bandung, nasi goreng, ayam madu hangus hehehe cocktail dan apa lagi entah malas nak ingat yang penting kenyang.



Kami.. Pok Teh, En. Nazir, Makcu, Mok Teh, Makcik dan saya..

Jelitawan ;p

Bersanding sekali lagi.. hehehehe~


Makcu yang tengah gila men"deko" rumah English style. Syasya ni memang pantang nampak kamera. Mesti dia ada terselit.


Ayan masih melekat dengan Abang Nashir dia.


Minah ni mula-mula nak nangis, tapi bila cakap nak bergambar dia stop nangis then sambung nangis semula bila dah snap. hehehehe~

Layankan Tok Mok dan Pakcu. Saya tengah asyik masyuk menyedut vitagen orange. Favouritelah katakan.

Akhir sekali..


Gambar salah seorang tuan punya blog yang menyepikan diri ;p


Lepas maghrib kami terus bergegas ke Pasir Gudang, rumah Kak Long. Malangnya tak ada satu gambar pun yang saya snap.


post signature

You Might Also Like

4 Th♥ught (s)

  1. lawo arr bj hernee..akak skang ni kemaruk nengok bj org lawo2..eeh

    ReplyDelete
  2. tak gi lagik open house so far.. tak sempat sungguh..hehe

    ReplyDelete
  3. neezareef>>hehehe..tq kak..murh jek tu..

    ReplyDelete
  4. fauzi-maya>.sy plak asik hulur prut je ni..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!