En. Nazir

Password Apa?

Wednesday, October 07, 2009

Semalam masa on the way balik kerja, saya tanya En. Nazir.

"Apa password memory card abang tu?"

Dengan selamba badaknya dia jawab

"A"

"Apa A je? Sampai nak migrain fikir, rupanya huruf A je passwordnya? (sambil rasa tak puas hati) Bis tu macamana pulak terfikir huruf A tu?"

"Lepas abang solat zuhur, duduk semula try lagi. Try semua nombor tak ok. Try pulak huruf A, tiba-tiba terus ok"

Saya rasa nak cekik-cekik je En. Nazir ni. Punyalah senang password tu boleh tak ingat. Banyak makan semut agaknya ;p

Lepas ni tak payahlah nak ber'password' bagai. Kalau nak letak password pun make sure di catat kat mana-mana tempat yang selamat supaya tak lupa lagi.

Dush2..

post signature

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!