Frenz

Preparation Before Safety Day '09

Thursday, October 15, 2009

Alhamdulillah lega. Launching ceremony untuk Safety Day '09 dah selamat pagi tadi. Sekarang kami semua kepenatan. Penat dah berapa hari sibuk buat preparation. Esok pulak closing ceremony.


Ni semalam punya cerita. Kami bergotong royong menyiapkan booklet dan mengisi goodies bag.


Semua sekali ada 1000 bag untuk program 2 hari ni. Saya sempat juga tolong anak dara bertiga ni isi sebab saya ada tugasan lain untuk print booklet.



Apa yang ada dalam goodies bag this year? Ermm.. ada mineral water, towel, sanitizer, yoyo tag, face mask & hand fan. Dapat kupon makan lagi, boleh redeem dalam masa seminggu kat cafe My Mum's Nasi Lemak or Adarassa House. Kiranya this year lebih banyak item kami bagi.



Masih sempat posing ya dalam banyak kerja tu. Me with Ita yang kena timbus dengan goodies bag.



Ni dayang2 yang banyak membantu masa preparation Safety Day this year. Without them... hurrrmmmmm.. memang saya tertimbus di celah2 goodies bag la jawabnya.

Thanks to GEMS Trainee (Zaza, Siti, Ita & Ijal)

Thanks to HSE Team (Capt Chong Lai Poo, Mr. Asogan, En. Rosli, En. Nizam, Shafiz, Shafizul)

We work as a team. Penat2 pun rasa best dapat buat kerja sama2.

Cerita2 semasa Safety Day launching, lepas ni ye :)


post signature


You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. klu nk mintak 1 goodie bag tu aci tak..hehe

    ReplyDelete
  2. neezareef>>aduh jauh banget nk bg..hehehe

    ReplyDelete
  3. kalau angah pun nak bag tu boleh..hehe...xpe sanggup datang ambik..

    ReplyDelete
  4. Alimaz-Kembara Terasing>>cam ni kena tmpah utk kwn2 blogger la..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!