Family

Selamat Jalan Pok Teh

Sunday, October 04, 2009

Hari ni ayah kedua saya, Pok Teh saya akan bertolak balik ke Abu Dhabi. Tak sanggup nak hantar sama, sebab kesian tengok anak-anak dia nanti. Mesti ada adegan air mata di Senai Airport.

Untuk Pok Teh,

Selamat jalan dan selamat menjalankan tugas, rajin-rajinlah kirimkan perkhabaran untuk kami disini. Semoga Allah melindungi Pok Teh di tempat orang. Update terkini keluarga akan di pos di blog orang ni..


[nota kecil: sedih bila teringat muka Pok Teh]


post signature

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. Pok Teh keja kat san ke? Kenapa tak ikut ? seronok tu.

    ReplyDelete
  2. KUNTONG>>a'ah keje sane..klau sy ikut sape nk jage hubby..hehehehe

    ReplyDelete
  3. ZARA 札拉>>hehehehe..dh snyum dh ni..

    ReplyDelete
  4. time nk ucapkan farewell tuh plg x best kan. mmg kompom pun akan ade adegan air mate bagai..hehehe

    ReplyDelete
  5. Redbloodsnow>>a'ah tu la..cnfirm pnye..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!