KPLI

Gagal Lagi.. Bukan Rezeki Saya

Thursday, November 12, 2009

bila baca entry mama adam haikal terus teringat rayuan KLPI saya yang lepas. saya pun cuba check kot2 dapat panggilan temuduga.

malangnya, masih belum ada rezeki. ni yang keluarkan peribahasa lagi ni hehehe~ tak dapat nak jadi macam teacher zara tu ;)

tak pe la next time cuba lagi. tak mo sedih2. rezeki tu semuanya tuhan punya kuasa. jom kita bergumbira sambil makan gula2 fancy perasa strawberi ni.



seingat saya gula ni masa zaman kecil2 dulu. ujud lagi rupanya. gula2 free. jom makan!



post signature

You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. akak jangan sedih2 yer... next time cuba lagi mana tau rezeki... :)

    ReplyDelete
  2. hajarus>>a'ah xsdih..happy2 je.. hehehe

    ReplyDelete
  3. alahai kak~
    takpe~
    cuba lagi kak!
    zara sentiasa doakan akak!

    ReplyDelete
  4. LORD ZARA 札拉 >>ok akn cube lg next year selagi umr x expired..hehehehe..tq zara

    ReplyDelete
  5. ♫♪ Shahida ♫♪ >>jom nangis same2..huhuhu

    ReplyDelete
  6. xpe leh cuba lagi.... gule2 tu sentiasa ada kat umah aku jd rutin harian DANISH & DANEEN sbb tu gigi dorg xde dah la ni hahaha

    ReplyDelete
  7. Mummy Dasy>>tq long..aku dh lame x jmpe gula2 ni..tringt zmn kcik2..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!