Frenz

Geng Makan Yang Joy..

Wednesday, November 04, 2009

sekarang tiap2 hari memang akan makan secara berjemaah. selalunya lepak kat cafe ramai2. tapi hari ni tukar lokasi pulak. kami tapau dan lepak di 7th floor. tempat boleh tahan strategik. boleh sembang2 mak enon lepas makan dan menjoy2.


saya sangat pantang nampak camera. walaupun lapar, mata mesti nak pandang camera juga. saya tahu mesti akan ada yang kata. blog si hernee ni tak habis2 tayang makanan. ya, saya memang suka makan. tapi kali ni tak close up menu lunch saya. malas nak snap. gambar ni pun saya curi dari fb "raja joy" ni ;p


lepas makan, lepak2 sekejap dalam meeting room. masing2 berangan nak jadi boss besar. suka suki je kan. saya diarahkan untuk berlakon macam tengah 'merenung masa depan' hehehe~ layankan sajalah ya.


nota malam: nak ikut ayah bawak mak berubat kampung..doakan mak saya sihat ya..



post signature

You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. mak sakit ape? cpt sihat ye...;)

    ReplyDelete
  2. akak doakan mak hernee sembuh sepenuhnya ya..amin

    ReplyDelete
  3. fauzi-maya>>tq aeh..tu la gak doa kami hari2..

    ReplyDelete
  4. neezareef>>tq kak..really appreciate it..

    ReplyDelete
  5. semoga mak ko cepat sembuh ye...
    mmg betul pun pntg tgk camera org lain syok makan ko sorg jek yg tgk camera :)

    ReplyDelete
  6. Mummy Dasy>>tq long..

    hehehe..ntah la sjak kuar prut mak dh cam ni kot..hahahaha

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!