Adik²

Good Luck To Ayu

Tuesday, November 17, 2009


To My Beloved Sis, Ayu.

Good luck for SPM 2009

Mak, Ayah, Kak Long, Abang Nazir, Kak Ngah dan semua family doakan semoga Ayu dapat menjawab soalan dengan tenang. Semoga segala usaha Ayu diberkati yang Maha Esa. Harap2 Ayu berjaya dengan cemerlang.


***********************


Tadi dia call saya, dia kata berdebar2 nak tunggu hari esok. saya suruh dia buat solat hajat, selawat banyak2 dan baca apa2 yang patut supaya hati dia tenang nak menjawab esok. esok bermulalah SPM 2009, untuk Bahasa Melayu dan Sejarah. harap2 semuanya berjalan lancar dan adik saya dan semua calon2 SPM lain dapat menjawab dengan baik. sebenarnya saya pun berdebar2 juga bila teringat Ayu yang nak ambil SPM ni. biasalah Kak Long dia memang over ;)

tak lupa "Good Luck" juga untuk cousin saya Adik.

alhamdulillah dia berdua dah sempat minta maaf dengan semua family dan cikgu2. siapa2 yang kenal adik saya dan sepupu saya ni, harap2 dapat maafkan diorang berdua kalau2 ada salah silap diorang selama hidup 17 tahun kat muka bumi ni.

"Ya Allah, permudahkanlah Ayu da Adik untuk menjawab soalan2 SPM yang bermula esok.. berkatilah ilmu2 yang mereka pelajari.. Amin"



post signature

You Might Also Like

10 Th♥ught (s)

  1. igt zaman2 exam dulu..
    org kate SPM ni la penentu masa depan. btw gud luck utk sume calon2 SPM 2009... (^_^)v

    ReplyDelete
  2. good luck ayu... medah2an Allah permudahkan ayu jawab exam yer...

    ReplyDelete
  3. siti lak berdebar2 sbb esok upsr kuar...hu hu...adik siti yg bogsu tu pun dah tak senang duduk dah..dia harap sgt dpt masuk asrama...semoga ayu berjaya dan tenang dlm menghadapi spm

    ReplyDelete
  4. Gud luck tuk ayu...
    BIL mummy pun ader gak amik SPM..
    now kat Maahad Muar..last 2 weeks g jumpe die..dah wish jgk...same2 lah kiter Doakan yg terbaik utk adik2 kiter...Amin...

    ReplyDelete
  5. Cik N>>btl la cik N..bdbar2 time kte dlu kn..

    ReplyDelete
  6. JaNnAh>>tq kak jannah..msti adk akk dh blik cuti ek..coz senior2 die tgh spm..

    ReplyDelete
  7. Siti @ nurie>>oo a'ah esk upsr kuar ek..makcu hernee pn tgh bdbar2 tu..
    btw tq ae siti..

    ReplyDelete
  8. Mummy Pink>>tq seed..smoga dorg bjaye dlm spm..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!