Family

Jumpa Budak Kecik Ni

Monday, November 30, 2009

masa kat rumah mak Mok Teh and anak2 ada rupanya. dah kama tak jumpa adik2 sepupu saya yang comel2 ni. Mok Teh bawa laksa Johor, sempat juga menjamah ;p


Izhan yang mula2 ala2 shy2 cat dengan Abang Nashir dia. last2 dia yang duk menepek kat sebelah Abang Nashir. maybe dah lama tak jumpa tu yang rasa malu2 hehehe~



Ayong and Iffah memang suka bila ajak bergambar. next year Iffah dah darjah satu tapi alahai badan cenonit je. kata ibu dia, nak beli baju kurung tak ada saiz coz dia kecil je. sayang gila kat dorang ni. kalau boleh saya tak nak bagi Iffah membesar, nak biar di asecute sekarang ni. ada ke patut? hehehe~



Mok Teh mesti tak perasan masa ni saya snap hehehe~ saja nak tepek gambar Mok Teh, kot2 Pok Teh baca entry ni nanti, lepaslah juga rindu dia kat beloved wife dia ni dan anak2 tersayang. Pok Teh mesti dah tak sabar nak balik sini kan.


post signature

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. budak2 biase lar..malu kowt..lme x jmpe..ko pon cmni jg dlu..hahah

    ReplyDelete
  2. LORD ZARA 札拉 >>ade rupe k.long die x comel tu..hehehehe

    ReplyDelete
  3. *ayu the sun*>>a'ah gram tngok..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!