Adik²

Konvo Nuar

Friday, November 20, 2009

cerita ni dah sangat berlapuk haruk adanya. sorry ye Nuar, kakak iparmu mudah lupa ;) ni cerita konvo Nuar last 2 weeks. saya tak attend coz kerja ye, sayang nak cuti hehehe~ kan nak simpan cuti untuk wedding sil.



Konvokesyen IKM ni, majlisnya hari Isnin kat Dewan Mawar, JB. pagi2 lagi En. Nazir dah bangun nak ke sana. ikutkan mil tidur rumah saya dan datang hari Ahad tapi tak jadi pula. pagi2 juga bil hantar diorang dari BP ke JB.



ni la Nuar nya. boleh tahan pemalu orangnya. nasib baik dapat kakak ipar joyah kan. jadi buat2 tak malu la layan adik ipar pemalu ni.



akhirnya tamat juga Nuar study kan. tapi saya tak ingat Nuar ambil course apa hehehe~ apa pun congrats Nuar!



abang ngah, fahim, mil and uda tengah menunggu apa entah :)



alolo anak bongsu mak ni ;)



Nuar and the gang


Aciknya pun nak juga menayang muka ye. tak pe bagi peluang. lepas majlis habis En. Nazir terus balik kampung hantar mil. saya tinggal sorang2 kat rumah huhuhu~



post signature

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!