Bual Kosong

Ku ingin terbang.. tinggi di awan.. ;)

Monday, November 02, 2009

En. Nazir balik kampung, jadi saya tinggal sorang2 lagi. Actually, siang tadi dia temankan mil pergi konvo Nuar adik bongsu dia kat Dewan Mawar, JB. Lepas habis je dia terus hantar mil balik Senggarang. Tinggallah saya keseorangan ditemani maggi toyam letak ayam.

Sekarang ni tengah layan Awan Dania. Sorang FA tadi tu apa ke nama dia entah, ada tulis blog Gadis Jingga Di Awan. Terus je saya google. Oh, the blog really exist. Mula2 tak ada follower langsung. Sekejap2 berderet pulak yang comment termasuklah saya ;p Semuanya penonton setia Awan Dania. Tengah tengok Awan Dania terus meng'google' blog tu hehehe~ Blog ni memang diwujudkan untuk slot Awan Dania ni.

Sekarang ni dah berderet2 follower and comments. Cepat dan pantas bloggers menggoogle kan. Meletop2 pulak blog ni malam ni. Mesti traffic blog ni mencanak2 naikkan. Cik Safura investigate blogger tu la. Ayooo. Dah terkantoi rupanya hehehe~

Apa pun i like Dania. Scha juga ;)

Ku ingin terbang.. tinggi di awan.. ;p

lalalalalalala~

post signature

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. A'ah la kak hernee baru teringat nak menggoogle hehehe... hajar pun sker tengok citer ni minat tengok scha berlakon tp lebih sker hero awan dania yang 1st... yang awan dania 2 ni xbest sangat coz xminat jehan miskin tu.. huhuhu...

    ReplyDelete
  2. tq hernee kasi tau ..nak tgk gak ..

    ReplyDelete
  3. hajarus>>akak pn x suke jehan la jar..same la kte..hehehe

    ReplyDelete
  4. atty's>>hehehe..tngok kak jgn x tngok..

    ReplyDelete
  5. layan awan dania..
    xdpt tengok le,,, frust sgt

    ReplyDelete
  6. Delimasari>>a'ah suke suke AD..awk x dpt tngok ke?xpe tngok ulangn nti..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!