Me

Mencari Kurung Purple

Tuesday, November 17, 2009

adik ipar yang nak kahwin tapi kakak iparnya yang over excited nak cari baju yang ikut theme colour :) confirm Atam punya kaler tema purple. kebetulan saya memang tak ada baju kaler purple. alasan untuk beli baju adalah sangat kukuh disitu.



puas berpusing2 ke sana ke mari mencari baju berwarna purple, akhirnya jumpa yang berkenan di hati. yeay! suka hati. tapi.... ada tapinya.. baju yang saya suka tu, sebiji sebijon dengan baju raya Anna adik saya. memang saya juga yang jadi penasihat masa pilih baju tu. cuma kaler je yang berlainan. mula2 teragak2 juga nak beli. fikir2 ah beli je la. bukan pakai serentak pun kan.



tu la bajunya. tak jelas gambarnya. tak pe la surprise sikit hehehehe~ nak tengok tunggu 19/12 nanti ye. baju ni corak je yang kaler purple, tanah dia kaler hitam. halal la tu kan. siap2 beli belah, terus berdezup balik rumah. cik abang kita tu nak pergi main badminton lagi.

saya duduk rumah le sorang2 melayan selsema. hajat hati nak tengok debaran sehati berdansa. sekali tertidur daaa. sudahnya sms Anna nak tahu result.


*******************************************************

entry ni auto publish. saya ada workshop 0830 - 1730 hrs. harap2 saya mampu nak menagak dari pagi sampai ke petang memandangkan kesihatan yang tak mengizinkan ni.


post signature

You Might Also Like

15 Th♥ught (s)

  1. yup~~harap2 akak mampu bertahan~~~
    :) moge cepat sehat

    ReplyDelete
  2. salam...tema wedding adik saya pun purple gak....sama la kita...

    ReplyDelete
  3. makan ubat cepat2..get well soon

    ReplyDelete
  4. di mana2 skrg ni ada tema222
    layannnnnnnnnnnnn

    ReplyDelete
  5. long apsl xde review pun psl boutique tu??? hehehe sje je leh gak aku svey2...

    ReplyDelete
  6. hak hak hak.. awat x habaq? akak ada byk kurung purple.. wahhahahaha..

    ReplyDelete
  7. ish..kalau siti pun mesti suka pakai yg ikut tema...baru nak specialnya or nampak yg kita ni wakil tuan umah...mana lah tau, ada yg tersalah kasi duit salam keruk...ha ha ha..saper untung?...kita gak...ha ha ha a

    ReplyDelete
  8. Decorater>>alhamdulillah berthn ni..hehehe cume sot set x abis2 lg..

    ReplyDelete
  9. Alimaz-Kembara Terasing >>rmia pmint purple upenye ek..

    ReplyDelete
  10. note2remember>>butik mane first lady ke? lupe lak..hehehe

    tq aeh.. dh ok gak ni..

    ReplyDelete
  11. Siti @ nurie>>idea yg bgus utk slm kruk tu..hehehe..ye la rase cam kte bg moral support kt pngntin..ilang le dbar2 die tu nti..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!