Info Sharing

Metrojaya Sales @ Plaza Pelangi

Thursday, November 19, 2009


masa on the way balik dari klinik semalam, nampak bunting ni. jom kawan2 yang pocketnya kembung, yang wallet dah terkoyak sebab banyak sangat duit ;) .. meh terjah..

Metrojaya @ Plaza Pelangi, JB
Gents & Ladies Fair
18 - 29 November 2009

saya tunjuk bunting ni kat En. Nazir tapi macam tak ada respon je. mesti dia ingat saya nak ajak dia ke sini kan hehehehe~ mana ada saja nak snap dan share dengan kawan2 kat blog. tapi kalau nak pergi ok juga, tunggu 25/11 la kan ;)




post signature

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. haha aku kat KL la plak >.< tapi hometown kat jb..hahaha tapi boleh la kot 26 november ada kat sana

    ReplyDelete
  2. alamak..ni kene inform ngan bos kat umah ni..kaki metrojaya tu..

    ReplyDelete
  3. joegrimjow>>a'ah shopping time raye aji..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!