Life

Perut Berkeroncong

Wednesday, November 25, 2009

saya.. masih di office, menunggu En. Nazir datang ambil. perut rasa berkeroncong pula petang ni minta diisi. En. Nazir kata dia akan datang dalam pukul 7. aduh menjerit perut ni kang. buka fb, Mummy Dasy pula tengah syok makan prosperity burger. cisss~ ini boleh menimbulkan marah ni hehehe. lapar semakin menjadi2. terus terbayang keenakan prosperity burger tu..



lepas balik kerja ni kami nak ke Kip Mart, belanja barang dapur. haruskah disinggah mana2 McD untuk menjamah menu yang sama? tengah lapar ni memang macam2 makanan terbayang kat mata ni. telan air liur je dulu ye.


>>> rasa macam dah lama tak masukkan entry makan2 kan? hmmm.. tunggu malam ni ada projek makan2 selepas gaji hehehehe~


post signature

You Might Also Like

7 Th♥ught (s)

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Nyam,nyam..mmg sedapni.Dah try weekend lepas.

    http://eyriqazz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. alamak kak, sedap kan prosperity nih!!
    weekend ni nak ajak hubby g mkn la, sedapnyer laalala....

    ReplyDelete
  4. wei... kitorg plan asal nak gi KipMart last2 xjd gi makan kat Mc'D Perling Mall jek nyumnyumnyum mmg menyelerakan

    ReplyDelete
  5. ~mama danish~>>ida..tlg mknkn akk skali..coz akk x smpat nk mkn..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!