Info Sharing

Selamat Hari Diabetis Sedunia

Sunday, November 15, 2009

.. untuk semua penghidap diabetis. Buat pertama kalinya saya tahu hari ni adalah "Hari Diabetis Sedunia" itu pun setelah tengok Buletin Pagi di TV3.

Tema untuk tahun ni ialah "Understand Diabetis & Take Control". marilah kita sama2 memahami apa itu diabetis dan mengawal pemakanan sebelum terlewat (ayat ni adalah paling sesuai untuk diri saya sendiri ;p)

semoga penyakit diabetis yang mak saya hidapi pun berkurangan.

[posted via nokia xpressmusic]

You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. saya pun xtau ari ni ari diabetis sedunia

    ReplyDelete
  2. taktau jugak

    err...patutkah wish bapak mertuaku "selamat hari diabetes"???

    ReplyDelete
  3. ari ni ke? ptutla apak mentua haku kena check in spital ari ni...dia sakit diabetis smpi tahap no reading tuu...tp kena operate mata bsok...hmmm pelik la haku kan...apa2 pun aku doa mak ko ngan apak aku slamt....

    ReplyDelete
  4. lah ye ker... hehee..
    thanks fr the info!

    ReplyDelete
  5. Azure>>blh gak nk wish..mak sy pn diabetis..

    ReplyDelete
  6. *ayu the sun*>>hehehe u're welcome..sharing is caring rite? hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!