Life

Server Down..

Thursday, November 05, 2009

..ya server saya yang down ni ha.

pagi ni adalah pagi yang kusam, suam2 kuku dan yang seangkatan dengannya. sebab apa? sebab saya adalah mengantuk tahap dewa2 ni. seriuos uolls. malam tadi sampai rumah around 1am, borak2 dengan En. Nazir lepas tidur dalam pukul 2am. haiyoooo.. manyak ngantuk wooo.

malam ni sure tidur lambat lagi sebab malam ni nak bawak mak lagi. tak apalah berkorban apa saja untuk mak tersayang. lokasi tempat kami berubat adalah di Kg. Kota Dalam, Ayer Hitam. lebih kurang 1 jam la perjalanan sebab ayah saya drive macam f1 on the way pergi dan balik saya tidur ;p well u know me.

malas nak mengulas pasal perubatan tradisional ni buat masa ni, yang penting sekarang mak dah beransur pulih. alhamdulillah. harap2 mak sembuh seperti sedia kala. kami sayang mak. apa yang jadi pada mak adalah dugaan dari Allah. kami redha.


*Setiap perbuatan manusia sekecil apa pun akan mendapat balasan dari Allah SWT*.



post signature

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. len mcm jer bunyinyer tu k.hernee... xpelah betul tu setiap perbuatan akan mendapat balasan Allah s.w.t... tp maksud kat situ perbuatan baik ker atau sebaliknyer tu... huhuhu...

    ape2 pun semoga mak k.hernee cepat sembuh yer...

    betul tu k.herne xrugi bekorban untuk orang tua kita...

    tiba2 teringat ayah kat rumah... harap ayah pun cepat sihat la hendaknyer....

    ReplyDelete
  2. hajarus>>ntah la jar..nti klau akak rjin akak share kt blog ni..

    baik ke jahat ke insya'Allah dpt la tu jar..

    bile fkir blik x tbls sbnrnye pngorbnan dorg kn..

    akk pn doakn ayh hjr cpt shat..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!