Bingkisan Dari Abu Dhabi

Counting The Days

Monday, December 14, 2009


Not me ye, my uncle yang tengah counting the days. Dah tak sabar nak balik sini, nak bersama2 isteri dan anak2 comel dia tu. Actually, Pok Teh dapat sambung contract kat sana, cuma dia lebih selesa bekerja di tanah air sendiri. Hujan emas di negeri orang, hujan batu di begeri sendiri kan, baik lagi kat negeri sendiri. Next offer maybe tempat lain pulak. Merasa juga dia beraya kat negara orang.

Flight Pok Teh 21/12/09 departure pukul 2.40am dari Abu Dhabi sampai KLIA maybe dalam pukul 2pm. Lepas tu kena la ambil flight dari KLIA ke Senai Airport.

Semoga Pok Teh selamat sampai dan selamat menghabiskan hari2 terakhir di Abu Dhabi.



[auto publish]


post signature

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. Slamat kembali ke bumi bertuah Malaysia..Hujan emas di negeri org,hujan batu di negeri sendiri...

    ReplyDelete
  2. Pesan kt pokteh tu..sebelum balik cari2 buah tangang untuk kite semua kat kg..terutama utk mokde bakal pengantin..nanti die kecik ati plak..coz yg lpas dia xdpt ape2..

    ReplyDelete
  3. Mama Khalish>>tnggu je la klau ade die bg ade la tu..

    ReplyDelete
  4. kalo ko tu anak buah jgn araplah sgt..tapi adik kesayangan die..mesti ade..mcm yg lepas tu..dpt abaya..harge 100dirham...jgn jeles!!!

    ReplyDelete
  5. Mama Khalish: x mnghrp mmg..klau org nk bg kte trime.. klau xde bukn rzki namenye, coz yg lpas pn dh mrase..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!