Facebook

First Time Katanya..

Saturday, December 05, 2009


Sebelum memang tak pernah layan. Nak ber'farmville' kat office? Tak mungkin takut kantoi kang nayo. Lagi pun pc ni tak pernah mengizinkan la. Tak tahu kenapa. Semalam tiba2 boleh pula. Nak layan kat rumah, berukband sangat lemau. Jadi saya kuburkanlah niat nak main segala macam games kat fb ni. Kesian saya~

Ita yang ajar sikit2 sebab saya adalah sangat tak reti nak main hehehe~ Habis jakun si herni ni. Apa2 pun kalau free nanti nak cuba lagi la. Kawan2 yang terror meh ajar saya :)



post signature

You Might Also Like

14 Th♥ught (s)

  1. hehehe~

    zara memang tak main game FB~

    takut ketagih~

    kih3~

    ReplyDelete
  2. samalah kita hernee...kejakunan yg termat sgt...padahal, line mmg clear abis kalau nak bercucuk tanam ke, buka ladang ke, buka coffe house je...

    ReplyDelete
  3. napelah orang pempuan suka sangat main farm ville ni??

    ReplyDelete
  4. aku terror ngan riaknye...
    Azam :: meh tulun jawabkan org pompuan ske main sbb suke2 jek, tp jgn salh sangka org laki2 mule2 ego jek cakap camtu tp bile dah terjebak confirm cam org pompuan gak, x ngata org lain ye like my hBy & exec. kat ofis mule2 ngutuk la ni semua demam FV ni

    ReplyDelete
  5. aku dah la lgsung xtau ape kebendany atuh....sorry ye, bkn org pompuan jek yg suka lyn fv ni...kwn2 berlwnan jantina pun dok sibuk ngulit fv ni...klu dah start, mmg le xble nak stop...melekat terpacak depan pc, terkeras kat situ...hu...hu...

    ReplyDelete
  6. tulah.. suami saya pun suka gak berFV ni.. kekadang lpa nak makan

    ReplyDelete
  7. hahhh see...se....suami tuh bknnya kaum adam...bknnya lelaki...

    ReplyDelete
  8. LORD ZARA 札拉 >>zara akk pn same tkut ktagih..stakat ni alhamdulillah syukur sbb xreti main..

    ReplyDelete
  9. Siti @ nurie>>kte sekapal siti..1 hape game pn xreti main..hehehe

    ReplyDelete
  10. Mohd.Noor Azam bin Ateh. >>i don't think so la..rmai je llaki2 yg suke lyn games fb ni..

    ReplyDelete
  11. Mummy Dasy >>aku tau ko mmg terer..hehehe..

    agree wth ur statement..

    ReplyDelete
  12. ::cdot the dot::>>ye btul cdot..laki ko lyn x?hehehe..

    ReplyDelete
  13. Nor Aishah >>lor ye ke..sib baik my hubby x lyn fb sgt..hehehe

    ReplyDelete
  14. ::cdot the dot:: >>sabo ye puan cdot the siput sedut..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!