Foods Review

Foods Review: Restoran Dayangku

Sunday, December 13, 2009

Balik dari PC Fair, En. Nazir tiba2 mengidam nak minum ABC. Kami pun ronda2 sekitar kawasan Taman Perling dan terjumpalah restoran ini, Restoran Dayangku. Lokasinya sebelah kanan Perling Mall, bersebelahan dengan Shell.

Ingatkan ada jual ABC, tapi waitress tu kata 'ABC.. Western food akan datang nanti baru ada' Saya tak ingat apa yang En. Nazir jawab, yang penting jawapan dia berunsur bengang ;)

Hancurlah harapan En. Nazir.

Maka kami pun order je lah air laici.




RM2.50 segelas


Mula2 rasa macam tak nak makan, tapi bila dah tengok menunya rasa nak try juga la. Kata nak buat foods review kan, mestilah kena try betul tak?

Saya pilih 'mee hoon hailam'




RM4.50 sepinggan


En. Nazir pula pilih 'kue tiaw ladna'



RM4.50 sepinggan

Alhamdulillah, semuanya sedap. Air dia memang cukup rasa, makanan pun sama. Dua2 sedap dan cukup rasa. Tak sia2 kami singgah di sini. Next time boleh cuba lagi. Total semua sekali baru RM14.

Bagi yang nak mencuba, bolehlah datang ke Restoran Dayangku.

Ingat ye.. "ABC dan western food tak ada lagi, akan datang baru ada" :p


post signature

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. sedap2.setiap kali singgah blog ni musti kecur liur.;p

    makanan yg best2.;p

    ReplyDelete
  2. sedap2.setiap kali singgah blog ni musti kecur liur.;p

    makanan yg best2.;p

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. Fatin Aliyya>>hehehe..sabo2 fatin.. jap lg akk bg tliur lg..

    ReplyDelete
  5. comment sape yg ko delete tuh long, bgatau aku sikit...hmmm...

    ReplyDelete
  6. ::cdot the dot:: >>komen si hntu gigir yg berbibir tbal..hahahahaha

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!