Me

Hiasan Di Meja Kerja

Thursday, December 03, 2009

Apa yang selalunya diletak di meja kerja kita? Apa yang saya perhatikan kawan2 di pejabat ni, mereka suka menggantung seberapa banyak key chain yang ada. Ada yang nampak cantik ada yang nampak berserabut. Citarasa masing2. Peneman meja saya ni je.


+ sebalang pokok keladi + sepasang kekasih merah dan putih (bekas pepper Aien bagi) + sepokok bunga pink kayu (paper holder) + sebekas potpuri + tembikar berbentuk telur + benda bulat dalam ada air.. apa nama entah


Yang tergantung tu je .. keropok yang tak dimakan berbentuk wanita Jepun berkimono + penyu pemberian Kak Mas + potpuri kecil + PTP Safety Month magnetic


Ditambah dengan tuan punya meja sekali ;)

Walaupun kurang ceria macam meja orang lain, tapi saya tetap sayang tempat saya menghabiskan masa saya selama 8 jam sehari ni.

Macamana pula dengan hiasan meja kawan2? Mesti meriahkan. Walaupun saya ada banyak juga key chain di rumah yang saya kumpul, tapi saya malas nak gantung semuanya di pejabat. Hilang kang nayo..

Apa pun hargailah meja anda sendiri.. tempat anda mengerah keringat.. penutup entri yang entah apa2 ;p


post signature


You Might Also Like

12 Th♥ught (s)

  1. meja saya kosong.. tpi menjak2 ni kat meja saye ade frame besar gambar dato najib.. die pandang je saye wat kerja hari2 ha3.. "dorg kte nak tumpng letak jap.. tpi smpi skrg tak ankat2.."

    ReplyDelete
  2. hehehe~
    ni yg nak eltak macam2 kat meja sendiri tahun depan ni~
    hehehe~

    ReplyDelete
  3. qamaruluramaq.blogspot>>>perghhh..gmbr dato najib tu..nk mngular pn rase cuak sbb die asik tngok..hehe

    ReplyDelete
  4. LORD ZARA 札拉 >>hehehe..bear2 pneman zara tu blh tenggek kt ats mja..hehehe

    ReplyDelete
  5. wah cantik tuh..simple jek..xde la berserabut sgt....nice hernee,,eeeeeee

    ReplyDelete
  6. ♫♪ Shahida ♫♪ >>>hehehehe tq ida..

    ReplyDelete
  7. siti tak leh ltk pelik2...sbb pc siti ni, berkongsin gn bos...boring

    ReplyDelete
  8. wah, best entry nih!! aku pn nk deco mja aku la, stkt ni ad la gntung kata2 smngt n motivasi.. da lam nk ltk ptung bear tp... nmpk mcm bdk2 x ek???

    ReplyDelete
  9. note2remember >>hehehe...ok je kalo dh mint..jgn la ltak bear bso2..nti nmpk srabut lak..hehehe

    ReplyDelete
  10. note2remember >>no hal la kalo comel2..nmpk cute je tu..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!