Acer Notebook

Kawan Baru Saya :)

Wednesday, December 16, 2009


Saya ada kawan baru! :)
Peneman saya setiap hari..
Welcome to my family.. my baby blue ;p
Thanks to En. Nazir.. luv you lahhh.. hehehe~


post signature

You Might Also Like

22 Th♥ught (s)

  1. hernee, beli kt ner ni.....leh share tak..bape harga ek....ee

    ReplyDelete
  2. hi mesti beli time pc aritukan,, bape rege sis,, cam model hp je,, yer ke.. :)

    ReplyDelete
  3. patutlah ceria jer blog hari nie...weeewwwiiit...

    ReplyDelete
  4. elehh...dpt brg, mmg la i lap u la yang hape bagai...cuba ko mintak dia lg 4thn akan dtg...hangsuang la dia nak bg..silap2 mouse pad tuh jek dia blikan...hmmm puas ati aku long..KHAS UTK N

    ReplyDelete
  5. cececeh....aku nak kem ngan ko sebenonye masa PC Fair tu tp tluper ah plak calling2 hehehe....
    bile hBy tanya ko beli ke tak, aku ckp luper jek hahaha takut kena marah

    ReplyDelete
  6. cdot,,, aku nak ckp gak tadi tapi takut lak chelong kecik ati miahaha... mana dia x on9 pun

    ReplyDelete
  7. pandaila ko ae dot, hantu gigi tul...4 thun lg klau dia mintak yg plik2..pling tdk pun aku bg yg photostat je.. ha3..

    ReplyDelete
  8. dpt gak ko bg yg photostat n..c.ney tuh lgsung 8thn dah ni, jgn kata photostat, A4 paper pun hampeh ....

    ReplyDelete
  9. sorry lmbt reply.. dr semlm ptg smpai ke mlm sy offline..xde daya upaya nk online..


    sharQ_in>>ngeh2..hehehe

    ReplyDelete
  10. ♫♪ Shahida ♫♪>>ida bli mase pc fair ari tu.. rm1899 je..

    ReplyDelete
  11. nasazfrog... >>>ye btul..hrge nun di ats tu.. aer bukn hp..

    ReplyDelete
  12. Mummypink>>bukn ari2 ceria ke?hahahaha

    ReplyDelete
  13. ::cdot the dot::>>jeles ke pe ni?hahahahaha

    ReplyDelete
  14. Mummy Dasy>>ko nk kirim pe long?
    hrp2 4 thun lg pn still mcm ni klau ade rzki..
    aku xde daya upaya nk on9 mlm td..

    ReplyDelete
  15. En. Nazir >> photostat ye..bgus pnye jwpn utk si hntu gigi..

    ReplyDelete
  16. ::cdot the dot:: >>ko x mintk mmg le..ko yg wat2 alim taik kucing tu nape?hehehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!