DNY Cafe

Lunch Free Yang Mengenyangkan ;p

Tuesday, December 01, 2009

Lunch saya dan adik2 GEMS hari ini ditaja sepenuhnya oleh Orang Kaya Nazam (OKN). Panggilan baru untuk dia yang sedang kaya raya hehehe~ Dia dapat rezeki lebih agaknya tu yang diagih2kan pada kawan2.

Macam biasa "part-time waitress" akan order makanan before sampai lunch hour. Hari ni order adalah special, memandangkan OKN nak belanja kami. Dia kata order saja apa yang kami nak makan. Wah~ list dlaam kepala dah berjela2.

Kami order:

  • Nasi putih
  • Tomyam seafood + tomyam ayam
  • Sayur chapcai
  • Telur bungkus
  • Ayam sweet sour


Khusyuk betul kami makan tadi. Mana taknya makanan dah penuh atas meja. Agak peliklah beberapa hari kebelakangan ni nasi yang jarang habis. Mungkin sebab dah datang rasa jemu dengan makanan di cafe ni. Haruskah saya membawa bekal dari rumah? ;p


Apa kes mamat ni? Renungan manja untuk OKN kah? ;)

Makan punya makan sampai tak sedar dah pukul 2pm. Nasib baik boss tak call mancari mana hilang staff2 dia ni. Sebelum masuk office, OKN belanja kami jajan pula. Belanja besar betul kami hari ni. Total makan semuanya RM66 plus total jajan RM50. Rasa macam mendera OKN untuk belanja, tapi dah dia yang nak sponsor semuanya. Pucuk dicita, ulam mendatang ye tak? Rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari. To OKN, thank you very much, semoga murah rezeki boleh belanja kami lagi ;)




post signature

You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. kem salam pada lelaki tu kak~
    hehehe~

    ReplyDelete
  2. wah2 yg ni lg sodap.nk jugak.pos laju 1.;p

    ReplyDelete
  3. Udahla lauk pauk best..free pulak tuh...uwaa..jeles2...:P

    ReplyDelete
  4. LORD ZARA 札拉 >>hehehe..insya'Allah..bujang ni zara jgn memain..hehehe

    ReplyDelete
  5. Aku Orang Biasa>>jap lg nk pos..hehehe

    ReplyDelete
  6. ~Umi.Sufira~ >>hehehe..maka hernee pn mlntk dgn jayanya..

    ReplyDelete
  7. Alimaz-Kembara Terasing >>hehehe..mmg best banget,,

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!