Foods Review

Nasi Lemak Sedap Ada Di sini

Monday, December 07, 2009

.. dimana? Tentulah di warung kecil ini. Dari kecil sampai dah besar ni, saya memang tak jemu makan nasi lemak yang dijual di warung ni. Memang suka gila.



Inilah warungnya, owner warung ni Mak Nah. Lokasi di Kampung Pok Besar. Tapi sekarang dah di take over oleh anak menantu dia.Masih menggunakan resepi yang sama.



Nasi lemaknya tak mahal, sebungkus cuma RM1 saja. Sambalnya memang sedap. Biasanya udang akan diberi seekor saja, berpatutanlah dengan harganya yang hanya RM1. Selalunya weekend la baru sempat nak beli nasi lemak dia ni. Siapa nak cuba boleh kirim saya plus upah sebungkus nasi lemak untuk tukang beli ;p


post signature

You Might Also Like

13 Th♥ught (s)

  1. KG POK BESAR KAT MANA EK SIS,,, ALAMAK NAKJUGAK RASA...

    ReplyDelete
  2. nasazfrog...>>kat gelang patah..jauh ni..hehehe

    ReplyDelete
  3. murah dan sedap itulah resepinya.... bosan2 dtgl e melawat my blog

    ReplyDelete
  4. pe kate belikan wat ktrg ase..kui3

    ReplyDelete
  5. sodap2..sis,mehla jenguk my blog... de cabaran unt sis nih...:)

    ReplyDelete
  6. Decorater [MisS N] >>mmg sodap..k nti sis dtg..

    ReplyDelete
  7. huh!! mmg dah lama x pekena nasi lemak makcik senah tu..

    ReplyDelete
  8. leh try nih!! asik beli bfast tpt yg sama jer... tkr slera plk lah...

    ReplyDelete
  9. note2remember>>try la best.. aku suke smbl die.. nyummy2..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!