Frenz

Rindu Mereka!

Tuesday, December 08, 2009

Rindu kawan2 sekelas dulu. Rindu En. Hameed juga.. ooopppssss :)

Masa ni ada company visit, kami ke North Port, Klang bersama2 En. Hameed lecturer International Business.



Semua yang ke depan ni housemate saya. Over pulak semuanya berebut tayang muka kat depan.


Ni hero2 kat dalam kelas kami. Sorang je bujang trang tang tang. Nombor dua dari kanan, yang lain semua dah berumahtangga. Siapa nak kenal meh sini bagi nombor phone. Orangnya tenang2 je, setenang air di kali. Wahhhhh~ Jadi agent pencari jodoh pulak ye.

Bilalah dapat kumpul semula ni kan. Kalau2 kawan2 terbaca entri ni jom kita gather2 :)

Ni blog kami share ramai2. Tapi dah lama menyepi Blog X-BCA UiTM Melaka sebab diorang malas nak update, jadi saya pun ikut malas sama.

Rasa entri ni dah melalut la. Stop here!


post signature

You Might Also Like

4 Th♥ught (s)

  1. masa bersama kwn2 kan seronok kenangan... kalau blm isi survey.. silakan le...

    http://peribadiz.blogspot.com/2009/12/jom-survey-nuffnang.html

    ReplyDelete
  2. Sharinginfoz>>ye btul..

    mmm nti sy isi..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!