Maybank2u

[SUSPECTED SPAM] ALERT: ACCOUNT IS BLOCKED

Friday, December 11, 2009


Dapat email ni, Fri 11/12/2009 5:50 AM konon2nya dari Maybank. Actually dah dapat kali tapi ignore je. Ni mesti kes tipu kan. Yang kat anak panah tu dia tulis WWW.MAYBANK2u.COM.MY kan? Tapi link ke tempat lain sebenarnya. Saya memang takut nak respond benda2 macam ni, nanti tak pasal2 akaun kita kena ceroboh pulakkan. Macam2 kan sekarang ni.

To all, hati2 ye dengan penjenayah2 cyber ni. (Aeh~ apasal dah 2 hari ni asyik sebut cyber je ;p)



post signature

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. saya ada soalan yang agak bodoh sket..huhu..
    ape maksud spam erk??
    dari sejak lahir smpai la ni xtahu pe kejadahnye tu..
    if xkeberatan,tlg jawab erk..hehehe

    ReplyDelete
  2. betul3..aku yg xde akaun maybank pun dapat email mcm tu..dasar nak menipu orangla tu..

    ReplyDelete
  3. miera >>spam tu cam junk email la..kdg2 org send virus..

    ReplyDelete
  4. Mama Khalish>>a'ah nti x psl2 duit kt akaun kte lsap..

    ReplyDelete
  5. selalu dapat la email camtu yang dari maybank punya walhal kita tak de apa2 problem pun ngn maybank..ish..ish.. bahaya ni...

    ReplyDelete
  6. tu la bhye kn..pdahal mmg xde probs pn..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!