Beatifulnara

Yang Dinanti Dah Tiba

Friday, December 04, 2009


Semalam parcel dari Butik Nara dah tiba. Yeay! sangat happy tudung yang saya order hari Selasa dah selamat sampai ke tangan saya. Thanks to Abang Nara & Kak Nara yang menguruskan jual beli online ni. Cepat betul diorang buat kerja. Kata En. Nazir, abang posmen yang datang hantar parcel ni ketuk pintu rumah macam nak pecah ;)

Saya beli dua helai satu warna violet petal dan satu lagi coal black.



The Coal Black

Beli yang ni saja nak pakai pergi kerja ke atau pun kemana2 yang sesuai. Memang best pakai tudung ni. Kainnya pun jenis yang sejuk dan sedap dipakai.



The Violet Petal

Ini yang lagi satu, konon2nya nak dipakai masa wedding sil nanti. Tapi saya terrabun warna lah pulak. Tak berapa nak matching dengan baju. Belek2 almari, nasib baik ada dua helai baju yang matching dengan tudung ni. Nasib baiklah kalau tak sure ada ceramah malam Jumaat. Itu pun dia kata "tu ayat sedapkan hati sendiri sebab tersalah kaler" hehehe~

Sepatutnya saya pilih warna light purple. Tak tahulah sejak mula Kak Nara promote dalam blog dia, mata saya dah tersuka violet petal. Haruskah saya terjah Butik Nara lagi untuk beli light purple pulak? Semuanya dalam perancangan ni. Macam nak beli satu lagi je la ;p Sempat lagi ni sebelum 19 Disember.

Sehelai tudung ni berharga RM33. Saya beli dua helai ada diskaun. Berbaloi2 dengan kualiti kain dan jahitannya.

Sesiapa yang nak cari tudung bolehlah ber'online shopping' di Butik Nara. Mari Bershopping Secara Berhemah! ;)



post signature

You Might Also Like

18 Th♥ught (s)

  1. tq dear membeli~~

    kalau nak tau, mmg semua org berkenan violet petal, tapi sebenarnya baju depa ni mesti match dgn light purple! hahaha.

    awak adalah org ke2 gituuu...

    hehehehe.

    tq tq tq!!

    -kaknara-

    ReplyDelete
  2. naf >>hehehe..u're welcome..

    ade gak geng sy upenye ek..hehehe..

    tmbh stok cntik2 lg kak nara..hehehe

    ReplyDelete
  3. ♫♪ Shahida ♫♪ >>hehehe..tdung ni mmg cntik..hehe

    ReplyDelete
  4. cantiknya tudung2 tue,
    jeles tau,
    hik hik hik....

    nak g terjah gak lah kjap...
    hik hik hik

    ReplyDelete
  5. Cik Wanie >>a'ah cik wanie..jahitan mmg kemas..same standard tdung ariani..oooopppsss..

    terjah cpt slagi stok msh ada..

    ReplyDelete
  6. it suits u.. kwn aku ckp aku x sesuai la pkai tdg tu.. nk gak try pkai..

    ReplyDelete
  7. note2remember >>hehehe..pkai tdung ni nmpk muke aku kmbang smngkuk sket..hehehe

    ReplyDelete
  8. membaca seluruh blog, cukup bagus

    ReplyDelete
  9. Aloha! My name is Barbra Brown . payday cash loan

    ReplyDelete
  10. Salut! Howard Stapleton . payday loans

    ReplyDelete
  11. bad credit loans toronto This website is the ideal I loved it hugely
    AAA Toronto Payday Loans 1172 Bay St #101, Toronto, ON M5S 2B4 (416) 477-2817

    ReplyDelete
  12. I enjoyed reading your blog. Keep it that way.

    ReplyDelete
  13. http://restaurants-us.com/mn/Bloomington/Qdoba%20Mexican%20Grill/55425/

    ReplyDelete
  14. professional answer to this insurance question: Do all states require car insurance? http://insuranceinstates.com/utah/Salt%20Lake%20City/Beneficial%20Financial%20Group/84111/

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!