Gerhana Matahari

Aku Yang Gerhana Menunggu Gerhana ;p

Friday, January 15, 2010

Puas menunggu, macam cacing kepanasan dalam office, nasib baik boss tak nampak. Kalau nampak sure dikatanya saya meroyan.

After lunch tadi ada meeting, meetingnya tu kat blok lain jadi dapat la keluar dari bangunan ni. Dalam pukul 3 sempat snap gambar ni je. Kat kawasan sini tak berapa jelas la. Tak ada rezeki nak tengok jelas. Apa pun ucapkan Subhanallah~



Masuk office semula dalam pukul 4.30pm. Jengah keluar cuma dapat nampak ni je. Awan banyak menutupi matahari.



Sebelum masuk meeting seterusnya, sempat lagi jengah ke langit dan nampak ini saja.



Dah masuk meeting room, tak puas hati lagi. Snap sekali lagi walaupun tak nampak apa huhuhu~



Itu saja laporan gerhana matahari 15 Januari 2010 dari saya~


post signature

You Might Also Like

10 Th♥ught (s)

  1. eyriqazz>>terlindung disebalik awn tebal tu..hehehe

    ReplyDelete
  2. tengah gerhana matahari ker skang ni kak..? camner leh hajar xtau ni...

    ReplyDelete
  3. hajarus>>semlm ptg jar..tp xjlas kt cni..

    ReplyDelete
  4. laaa..tak sedar langsung gerhana matahari ni smlm ek...

    ReplyDelete
  5. hahhaha...cam funny pulak..nampak awan sahaja..tp tak pe yang penting semangat!!

    ReplyDelete
  6. cintaqaseh>>hahahaha..awn je yg kuar..semngt ttp semngt..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!