Blogger

Cdot and The Kuncu

Wednesday, January 06, 2010


Cdot and the kuncu datang rumah last Saturday, sempat le berbual sekejap. Maklumlah minah ni kalau balik kampung bukan lekat dekat rumah. Ada je program dia. Agaknya dari KL memang dah siapkan jadual meronda JB agaknya hehehe~

Sempat juga melepas rindu dengan Kasha walaupun dia agak jual mahal cheh~ nyampess tau. Sombong2 kerepek ubi kari Che' Long and air 100 plus habis gak ko bedal ye Kasha hehehe~ Paling tak boleh blah bila Cdot kata dia malu dengan En. Nazir. Kata En. Nazir "oooo.. ko kutuk aku kat blog tak malu pulak ye" Haaa.. kan dah.. hambik ko Cdot.

Sempat juga Cdot nasihat itu ini. TQ Dot for your advice. Jangan lupa apa yang aku kirim tu bawa masa cuti Chinese New Year ya~ Ingat jangan tak ingat!


[auto publish]

post signature

You Might Also Like

9 Th♥ught (s)

  1. Eyriqazz>>cdot tu name kwn sy la..hehehehe..

    ReplyDelete
  2. Eyriqazz>>cdot tu name kwn sy la..hehehehe..

    ReplyDelete
  3. kahkahkah klu Cdot baca mau berkoyan2 jawapannye... CEKODOK hahaha wat lawak ah ko ni Eyriqazz

    ReplyDelete
  4. Mummy Dasy>>a'ah..snyap je cdot..die x prasan gaknye.. cdot=cekodok..hahaha

    ReplyDelete
  5. ooooo.....dari puan pnya blog smpi ke tuan puan pnya followers blog pakat ngutuk aku...malaun mana dok snap aku dr tepi tuh, dah la gambar sisiku mmg terang2 nmpk ketidakrataan gigiku...nympes btol...

    ReplyDelete
  6. ::cdot the dot:: >>hehehe..weh aku pn xtau bile die snap..aku tngok kt hp die tup2 ade gmbo kte..ni kire dari sisi yg terbaik la ni..hahaha

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!