Entri Sebelum 12am

Sunday, January 24, 2010

Hari ni tak banyak aktiviti. Pagi stay kat rumah sampai, lepas tu petang lepak rumah emak.

Malam pulak pergi majlis hari jadi sepupu saya Rina. Entrinya esok2 la malas pulak nak upload gambar. Beriya bawa kamera sekejap lagi sekali snap bateri dah habis nasib ada hand phone cap ayam sepatah kata Cdot.

Sekejap lagi nak tidur tapi En. Nazir belum balik main badminton. Dah la dia tak bawa kunci rumah maknanya kena menunggu la sekejap sambil melayan blog paling kontroversi abad ini oooppss!

You Might Also Like

12 Th♥ught (s)

  1. Blog sape ah tu plg kontroversi...huhuhu

    ReplyDelete
  2. Mummy Dasy>>tngok tv..bace paper esk..google..tkut nk ckp sebrg..

    ReplyDelete
  3. pasal yg kuar brite tadi ke? dah cari x jumpe huhuhu

    ReplyDelete
  4. rerase cam tau jer blog paling kontroversi abad ini tu... hehehe...

    ReplyDelete
  5. hajarus>>hehehe..tu la kte hanya mmpu bace je..nk ulas lbh2 x brani..berani baut berani la tnggung..ye tak..hehehe

    ReplyDelete
  6. Aisehhh.....blog mane tu? Cuba kau "bisik" sket kat akak...heheee...Tengok kat berita smlm tapi tak diberitahu address blog tu.

    Takpun kita jumpa lunch nanti kat cafe block A tu...Boleh gak gosip lebih2 ; )

    p/s : Kau kenal Yusz kan? Satu hari nanti kita jumpa nak?

    ReplyDelete
  7. YatieJay>>akk bg email..nti kte send link nye..xpn akk google je..tgh top blog tu..

    alamak ari ni ade working lunch..xleh lpak cafe..esok blh?a'ah knal je ng yus dlu die procurement ptp..

    ReplyDelete
  8. ish..st tak smpat bacalah..dia dah buang lak entry tu..cis cis cs..

    ReplyDelete
  9. Siti @ nurie >>ct hernee ade link die nti hernee email..

    ReplyDelete
  10. Akak dah google, tapi entry tu dah di delete. Dapat baca yg dia mintak maap aje dan sumpah seranah free berbakul2 yg dia dapat kat ruangan komen....

    Takpe, nanti2 pun boleh jumpa...kita ni dekat aje!

    ReplyDelete
  11. YatieJay>>akk bg sy email addrs akk..sy ade url yg dorg save..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!