Blogging Life

Kenapa Saya Malas Update Blog???

Wednesday, January 27, 2010

Ya, saya tahu tak ada yang kisah pun sama ada saya update atau pun tak. Saja nak bagitau, bukan cari publisiti murahan ya ;p

Sebab2nya:

1) Saya malas nak upload gambar, lagi pun gambar tu masih dalam hand phone En. Nazir

2) Saya ada satu entri nak buat yang memerlukan saya berfikir, tapi saya malas nak berfikir buat masa ni.

3) Kalau kat rumah awal malam dah rasa mengantuk, jadi saya lebih banyak layan mata sahaja

4) Masa terluang saya layan blog orang lain dan abaikan blog sendiri ;)

5) Saya asyik melayan blog2 paling glamour abad ini ;p tanpa meninggalkan sebarang jejak bertapak

6) Hakikatnya memang kemasalanlah, malam ni saya harap saya menjadi rajin ;p


Tiba2 teringat si hensem anakmu bukan anakku ni..



Rindu pulak kat si hensem ni kan. Walaupun tengah menangis, chewing gum tetap dikunyah. Kasha.. Kasha.. bilalah nak berubah ;p Wahai Mummy, cepatlah balik kampung.. Umi Long dah rindu Kasha ni..


[auto publish]

post signature

You Might Also Like

9 Th♥ught (s)

  1. well..sometimes mmg ada angin M melanda.. haha.. saya pun kadang2 malas update.. :)

    ReplyDelete
  2. Zuhaini >>hehehe..same la..tngok je ngntuk..hehehe

    ReplyDelete
  3. jgn xupdate..nnt pemiant lari

    ReplyDelete
  4. E.d.Y>>hehehe..ade pmint ke?insya'Allah mlm update..

    ReplyDelete
  5. hehehe..
    biasela..
    xpe...
    asalkan kite sronok da la..
    stgh org die menulis utk keseronakan dan ikut mood..

    ReplyDelete
  6. Aus >>akk sronok menulis tp rase cam xde ksmmptn lak skang ni..sbnrnye mls yg lbh..hehehe

    ReplyDelete
  7. mummy tak balik kg k...mummy nak raya kan, takkan nak raya kat kg plak...nti popo jerit, meroyan aku! tunggu entry aku pasal anakku bkn anakmu tu...tolong aku tgk2 kan boi, yot tuh kalau hangen dia dtg, ngan long kadir pun kena gak...

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!