En. Nazir

Macam Dah Tak Ada Kerja Lain Dah Ke?

Friday, January 15, 2010

Duduk2 menatap email yahoo, tiba2 terbuka email2 lama saya dan En. Nazir. Rasa senyum sampai telinga bila baca. Zaman2 baru2 kenal. Ber'saya' 'awak' bagai. Sopanlah konon si Hernee tu hehehe~

Dah minum petang pun masih tanya dah lunch ke belum? Padahal time tu dah nak masuk makan malam. Nak usha En. Nazir punya pasal. Dah tak ada soalan lain sanggup tanya "kat sana hujan tak?" padahal rumah dan tempat kerja dekat je. Cuaca pun lebih kurang je time tu. Saja nak bual2.

Sampai sekarang saya masih simpan lagi email2 kami berborak. Lagi2 time tengah boring waktu kerja. Orang buat kerja, saya duk mengacau En. Nazir. Sayang rasanya nak buang email2 kenangan tu, walaupun sekarang saya dah dapat tuan punya badan yang di admire kan selama ni hehehe~

Dah la, berhenti la dari mengarut wahai tuan punya blog. Bosan orang nak baca. Akhir kata, selamat berhujung minggu~ Yeay! Esok cuti, kesian En. Nazir kena kerja ngee~


*** kenapa blog ni bila view tulisan dia jadi huru hara ek??? pelik la dari malam semalam.. ke saya sorang yang view jadi macam ni??


post signature

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. ok je tulisannya.. xde masalah pun..

    ReplyDelete
  2. haah saya pon view ok je tulisannya..hee :)

    ReplyDelete
  3. Hehehe...klakar kan bila ingat balik zaman bercinta. Ok jer hernee..tak der tunggang langgang pon tulisannya.

    ReplyDelete
  4. ohmalaysia>>lor ye ke..nape ek..sy view kaler tajuk pn jd biru..tulisan x mcm yg diset font tukar2..

    ReplyDelete
  5. nuhan>>aikkk.. pelik benor..mate akk dh x btul ke ni?ehehhee

    ReplyDelete
  6. fiza>>btul la fiza..mlm td duk bbual ngn hubby..die gelakn hernee..hernee gelakn die..hehehe

    aeh nape la sy yg bemslh ke blog ni yg bmslh ni?pelik2..hehehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!