En. Nazir

Our Breakfast on Sunday Morning

Monday, January 04, 2010




Ni je la hasil olahan rasa kerja tangan En. Nazir di pagi hari Ahad alhamdulillah sangat mengenyangkan perut. Malam2 before dia pergi main badminton, siap2 beli apa yang patut untuk breakfast esok paginya.

Maka terhasillah menu dalam gambar tu. Hari ni tak tahu menu apa yang En. Nazir nak masak. Oh ye~ walaupun saya cuti memasak untuk sementara waktu, saya akan tetap meng'update' menu2 masakan En. Nazir yang menarik2 je la ye hehehe~

Ada entri baru >> The Touch of Nazir


post signature

You Might Also Like

10 Th♥ught (s)

  1. syahza >>bdua saje..hehehe..byk ke? smpan smpai mlm..hehehe

    ReplyDelete
  2. uiks..masak sendiri ke nih?
    cam semuanya makanan dalam tin je.hehe

    ReplyDelete
  3. Aidi-Safuan>>dlm tin yg dimasak le..hehehe

    ReplyDelete
  4. canned food pun sedap kalau kena gaya masaknya. :)

    ReplyDelete
  5. ah, rugi nya x tumpang sarapan ari minggu aritu..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!