ABK

Pagi2 Dah Buat Kes.. Ngeee

Saturday, January 23, 2010

Pagi semalam hujan lebat nak pergi kerja, payung pula entah ke mana dicampak dek En. Nazir. Sudahnya berhujan keluar masuk kereta. Sebagai pemandu yang konon2nya berhemah, dalam hujan lebat ni kena la on lampu. Kang kalau bergelap bahaya pula, mata pun tak berapa nak terang.


Dah selamat sampai, terus je terkedek2 ke office. Sampai office dalam 10 minit, terus buat kerja. Ada hal pulak nak call budak Finance Department, tiba yang nak di telefon tu tak ada kat tempat dia. Orang lain pulak yang angkat. Belum habis tanya itu dan ini, Akma terus potong cakap saya.

"Kak, lampu kereta akak tak off la"

Dengan terkejut beruknya, saya pun terus letak telefon dan turun semula ke parking lot.



Hahh, sah memang tak off pun lampunya. Nasib baik Akma perasankan, dan nasib baik juga dia kenal kereta En. Nazir ni. Kalau biarkan sampai ke petang mahunya menolak kereta saya petang semalam. Ditambah pula dengan khutbah Jumaat tuan punya kereta hehehe~

Cuai betul kadang2. Nak cepat punya pasal semuanya dilupakan. Hernee.. Hernee.. bilalah nak berubah ;p

Thanks to Akma!


post signature

You Might Also Like

12 Th♥ught (s)

  1. sila banyak kan makan badam..
    ahaha..
    hehe..

    ReplyDelete
  2. bnayakkan makan kacang tanah ade kena mengena ke hehee

    ReplyDelete
  3. hehehe..nak dpt durian runtuh kot?

    P/s : ble removekan link saya n letakkan baliktak..saya baru letak feedburner..jadi kena remove n add balik,kalau tak latest entry tak kluar...

    Thanks ye...

    ReplyDelete
  4. looo... camner leh xpasan tu kak..
    nasib ade org bg tau.. klu x maunyer kene menolak... hehehe...

    ReplyDelete
  5. ::cdot the dot::>>well u know me..hehehe

    ReplyDelete
  6. Aus>>hahaha..badam mmg sdap aus..sila bg akk badam..hehehe

    ReplyDelete
  7. Didi>>ye kcg tanah adik bradik badam..hehehe..sdap juga utk dimkn..hehe

    ReplyDelete
  8. Eyriqazz >>>xtau la pkok durian mane yg nk rntuh tu..hehehe..

    o ptut la x nmpk ade update bru..ok2..nti sy update link..

    ReplyDelete
  9. hajarus>>2 la psl..plupe sgt..hehehe..klau x cnfirm la kna mntak tlg sape2 tolak..hehehe

    ReplyDelete
  10. kecoq.. tu ah tau ler bonus bru masuk.. bwk krete pun berangan.. ujan lak yg kna yer? :P

    ReplyDelete
  11. nazame:JJ sbuk la..bonus kte ciput je..x cam org kaye nazamengong tu..hahaha

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!