Cuti2

Saat Ini..

Wednesday, January 13, 2010


.. teringin sangat nak ke pantai tenangkan fikiran. Menghirup udara segar, sambil mensyukuri nikmat Tuhan. Alahai bestnya dapat dengar bunyi ombak kat pantai. Rasa terbang tenteram aman damai.
En. Nazir dah janji, kalau saya dah sihat sepenuhnya nanti dia nak ajak ke mana2 pantai yang terdekat. Nak release tension. Kalau boleh saya nak ajak emak dan adik2 sekali. Tapi kena tengok juga kesihatan emak tu. Dia kadang2 tak selesa nak bergerak ke sana ke mari.
Masa tu nanti, saya nak ambil cuti and the most important thing.. saya akan off hand phone saya macam yang saya buat baru sekejap ni. (sekarang pun still offf.. sorry Ita, akak penat nak jawab sms and call tu.. hati akak menjerit sorang2..) Agak zalimkan saya. Ya, memang ada rupa zalim, tapi cukuplah hari2 lepas saya bagi kerjasama. Saya pun nak rehat dari memikirkan soal kerja untuk sehari yang tinggal ni. Esok kan masih ada. Cuti saya ni bukan cuti sakit mengada2.
Please.. please.. put yourself in my shoes.. :(



post signature

You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. dah rasa camne time bcuti tp cam x bercuti...mmg wajar ko off hp

    ReplyDelete
  2. Mummy Dasy>>stiap kali aku mc..cam ni la yg aku rase..

    ReplyDelete
  3. get well soon dear..
    jgn lupa mkn ubat..
    bila dah sihat nnti boleh holiday..
    hehehee

    ReplyDelete
  4. cik EPAL >>hehehe..agk2 stress nti off le..hehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!