En. Nazir

Terperuk Macam Jeruk :)

Sunday, January 03, 2010

Cuti minggu ni masih tak kemana2. Terperuk kat rumah je. Sekejap rumah emak, sekejap rumah sendiri. Aktiviti yang dibuat tak lain tak bukan online je secara bergilir2 dengan En. Nazir.

Dah penat online, sambung tidur. Sebelum tidur, sempat selak2 novel Ternyata Cinta yang belum khatam2 lagi tu. Itu je la kerja saya time2 cuti ni. Jengah blog kawan2 sana sini. Mana sempat je la tinggalkan komen yang penting saya dapat baca cerita kawan2 semua.

Layan FB pun buka Farm Ville. Sekarang dah pandai layan Fish Ville sikit and Fish Isle tu pun sebab dah bosan tahap dewa2. Sampaikan kat akaun FB En. Nazir pun yang main hehehe. Dia tak kuasa nak melayan. Dia bebelkan saya ada la. Dia kata bela lembu tak bergerak, beratur macam nak masuk perbarisan 31 Ogos. Cis~ bertuah betul.



post signature


You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. Si budak Aboi>>gile time xde keje je..klau mls gak..hehehe

    ReplyDelete
  2. first time dgr phrase ni...Jeruk terperuk..Hehehe..cuti itu indah..

    Great Teacher Onizuka

    ReplyDelete
  3. Siti @ nurie >>dh lame x mkn jeruk..berpntang jap..hehehe

    ReplyDelete
  4. Eyriqazz>>hehehe..1st time aeh..suke ati je sy wat phrase bru..cuti tu mmg sgt2 indah..klau blh nk tmbh lg cuti..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!