Anak Tudung Faradeeba

Yes..yes.. Dah Sampai..

Thursday, January 21, 2010


Saya melabelkan diri sendiri sebagai pelanggan tetap Butik Nara hehehe~ Perasan sudah. Geli je kalau Kak Nara baca. Semalam balik dari kerja terus tuju ke letter box, nak tengok dah sampai ke belum anak tudung faradeeba yang saya order dari Butik Nara.

Yess. dah sampai rupanya. Tak tunggu lama terus ambil dan buka. Try depan cermin sekejap. Hmmm, nampak selesa dipakai. Apa pun tunggu my next entry ya, entry khas review untuk anak tudung dari Butik Nara ni.

Tak janji bila boleh keluar entry nya. Sebab sedang kemalasan nak mencuba kat rumah. Kalau ada yang berkenan boleh terjah Butik Nara ya. Jom bershopping secara berhemah! :)



[auto publish]

post signature

You Might Also Like

10 Th♥ught (s)

  1. msti cantik awak pakai kan?
    akak ni bntuk mula bolat.. x sesuai..
    :(

    ReplyDelete
  2. *ayu the sun* >>hehehe smlm cube dh mlkap kt muke..nk kna adjust sket bru ok..tp akk pnye muke ssuai sgt ngn tdung ala2 ariani..ala ekin tau..

    ReplyDelete
  3. oh.. cutenya anak tudung! kak Nara ni ada kena mengena dengan beautifulnara ke..? hihi...

    ReplyDelete
  4. Zuhaini>>a'ah die la kak nara nya..butik nara dia yg handle.. gi la jln2 kat blog die..

    http://lorongsetia8.com

    ReplyDelete
  5. tudung pun ada anak? siapa lah mak bapa nyer kan? hehe..

    wink! wink!!

    ReplyDelete
  6. Nazame >>bengong pnye nazam..klau yg beli hernee..hernee la mak nye.. hahaha

    ReplyDelete
  7. kekekke. kelakar lah komen nazame tu, tak penah terpikir pulak

    ReplyDelete
  8. naf>>hehehe..tu la officemate yg bengong naf oi..hehehe

    ReplyDelete
  9. salam tuan rumah...sama kita ni pelanggan kak naf... dah try, dah buat review.. singgah-singgah eh... nak jg tgk tuan rumah ni pakai... cepatlah update k :-)

    ReplyDelete
  10. ~ As ~ >>o ye ke..awk dh wat review aeh..sy ni lum ade mase lg..nti sy dh wat sy inform ye..jap lg nk jngah awk pnye blog..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!