Keywords

Jepun Ke Korea Sesat Komen Entri Review Bilik Ahmad Berdaki

Tuesday, February 02, 2010


Saya pernah buat entri pasal visitors yang mencari review bilik Ahmad Berdaki melalui keyword Nuffnang pada bulan November 2009. Dua hari lepas entri tu keluar sehingga hari ni ada lebih kurang 30 komen dari minah Jepun ke Korea entah, yang rajin menjengah entri tu. Saya pun tak pasti tu tulisan Korea ke Jepun.



[klik untuk tumbesaran]

Adakah diorang faham tulisan Melayu atau diorang main terjah je hehehe~ Itu pun saya tak berapa nak pasti. Saya cuma agak yang Ahmad Berdaki tu ada pertalian darah dengan diorang ni kot.

Maaf la kalau entri ni tak memberi apa2 manfaat pada pembaca. Saya masih kebengongan lagi. Banyak entri tertangguh especially entri my cousin's wedding and PTP Annual Dinner 2009. Kalau ada masa malam ni saya update, kalau tak tunggu la bila masa ada ;)


post signature

You Might Also Like

12 Th♥ught (s)

  1. joegrimjow>>hehehe..tu la..time kasih je la kt dorg ni..hehehe

    ReplyDelete
  2. ahahaha..
    diorag pkai google translate kot..
    hahak..

    ReplyDelete
  3. Mr Kamikaze>>hehe..sesat barat la tu..

    ReplyDelete
  4. E.d.Y >>tu la mari kte tknjuk kn jln yg lurus kt die..hehee

    ReplyDelete
  5. Eyriqazz >>teater bilik ahmad berdaki..

    ReplyDelete
  6. ni bahasa jepun. tapi ....ini adalah spam comment. komen2 berbaur dotdotdot...

    hehehe

    cth maksud:
    Adakah anda wanita yg kesepian?

    kami mampu menghangatkan malam anda

    hehehehhehe

    ReplyDelete
  7. naf>>waaaaa naf sgt menakutkn la..hehehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!