Colleagues

Marine Department Gathering

Monday, February 22, 2010

.. ketinggalan keretapi lagi..

Gathering ni a week after PTP Annual Dinner. Dua minggu berturut2 makan free. Macamana lah tak mengembang ;p Lokasi Cafe Wisma A. Angan2 nak buat bbq kat luar cafe sambil santai2, tapi hujan lebat. Sudahnya makan dalam cafe je la.



Makanan boleh tahan la sedap. Cuma kambingnya agak bergoyang juga gigi nak gigit sangat liat ;p



Antara yang hadir, rasa staff lelaki semuanya datang.



Ini saja yang saya makan ;p




Hahaha tipu!



Dalam ramai2 ni saya dan Ita je berdua perempuan yang lain2 semuanya lelaki daa. Kak Intan, Zaza and Siti tak dapat datang.



Harap2 next year ada gathering macam ni lagi. Sekarang tengah tunggu turn gathering untuk HSE Department pula. Untung juga kalau duduk dua department ni, dapat join dua2 sekali hehehe~

Itu saja malas nak taip :)


[auto publish]

post signature

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. wah!!!
    terasa lapo la plak...

    ReplyDelete
  2. sedap la...............
    nyampah tau bukak blog akak...mesti pasal makanan..

    ReplyDelete
  3. HudaBanny >>sorry la makyong..tak sengaja ni..hehehe

    ReplyDelete
  4. wat naik selera sotong tu untuk org yg tak sapan & lunch cam aku ni huwaaaaaaaa... kambing lamanye x makan...

    ReplyDelete
  5. Mummy Dasy >>ko nape diet ke xnk mkn..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!